Spławikowy Puchar Haczyka
|
02-28-2011, 08:45 AM
|
|||
|
|||
Spławikowy Puchar Haczyka
Wszystko o ...
|
|||
02-28-2011, 01:11 PM
|
|||
|
|||
RE: Spławikowy Puchar Haczyka
Rozumiem że chodzi o zawody które odbędą się w dniu 8.05.2011 na ZZ, bo jeśli tak to termin mi bardzo pasuje
|
|||
02-28-2011, 02:05 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-29-2011 06:51 AM przez tomcat.)
|
|||
|
|||
Dokładnie, w najbliższym czasie podam szczegóły. Zawody tak jak napisałeś odbędą się 8 maja 2011 (niedziela) nad Zalewem Zemborzyckim.
Zawody o Puchar Haczyka 2011 Zbiórka 7.30 Zalew Zemborzycki Dąbrowa (na numerach) Wędkowanie zgodnie z nowymi przepisami (2h przygotowanie, 10min nęcenie, 4h łowienie) 3 sektory Wędkujemy na spławik i feeder Wpisowe 40zł - senior, 20zł - junior i członkowie Koła Haczyk Przeznaczenie wpisowego: 15zł - obiad 25zł - nagrody 5zł - organizacja Nagrodą główną jest: Kosz Sensas Panier Match 280 (wartość ok 1200zł) oraz - bolonka Trabucco Sygnum Fario 5m - bolonka Jaxon Favourite 4m - matchówka Jaxon Favourite Long Cast Match - kołowrotek Jaxon Impress RD 300 Match - kołowrotek Jaxon Astor FD 100 - 2x portfel - 2x żyłka Jaxon Extreme (podwójne opakowanie) - daszek Milo - Torba Milo - 11x czapeczka (Jaxon, XT Pro, Milo) - 8szt koszulki - smycze, kalendarze itp Zapraszamy do uczestnictwa |
|||
04-29-2011, 06:20 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-29-2011 06:27 AM przez tomcat.)
|
|||
|
|||
Lista startowa na zawody:
(jeśli ktoś jest nie dopisany proszę się dopisywać zamawiamy jedzonko więc niezapisani mogą się nie załapać na michę) Dariusz Schulz Marcin Kot Ireneusz Stępień Tomasz Pałka Marcin Cękalski Artur Kowalski Bogusław Łacek Sławomir Staroń Andrzej Krzyszycha Dutkiewicz Kazimierz Marcin Kasprzak Przemysław Łubkowski Tomasz Ungert Lis Łukasz (+2) |
|||
04-29-2011, 07:01 AM
|
|||
|
|||
Na Lubelskim Forum Wędkarskim jest w szczegółach napisane "startowe dla członków Koła Haczyk, Klubu Sensas-Haczyk oraz młodzieży uczącej się - 20zł" a tutaj w temacie ze tylko dla juniorów i członków Koła Haczyk więc jak jest? Jestem studentem Politechniki więc młodzież ucząca się
![]() Jak by nie było to pisze się i ja: Dariusz Schulz Marcin Kot Ireneusz Stępień Tomasz Pałka Marcin Cękalski Artur Kowalski Bogusław Łacek Sławomir Staroń Andrzej Krzyszycha Dutkiewicz Kazimierz Marcin Kasprzak Przemysław Łubkowski Tomasz Ungert Lis Łukasz +Kołodyński Kamil |
|||
04-29-2011, 07:06 AM
|
|||
|
|||
(04-29-2011 07:01 AM)KAMIL18 napisał(a): Na Lubelskim Forum Wędkarskim jest w szczegółach napisane "startowe dla członków Koła Haczyk, Klubu Sensas-Haczyk oraz młodzieży uczącej się - 20zł" a tutaj w temacie ze tylko dla juniorów i członków Koła Haczyk więc jak jest? Jestem studentem Politechniki więc młodzież ucząca się + Paweł Sobczak |
|||
04-29-2011, 07:39 AM
|
|||
|
|||
Ja też się zapisuje.
|
|||
04-29-2011, 07:52 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-29-2011 08:18 AM przez tomcat.)
|
|||
|
|||
junior czyli młodzież ucząca
![]() Dariusz Schulz Marcin Kot Ireneusz Stępień Tomasz Pałka Marcin Cękalski Artur Kowalski Bogusław Łacek Sławomir Staroń Andrzej Krzyszycha Dutkiewicz Kazimierz Marcin Kasprzak Przemysław Łubkowski Tomasz Ungert Lis Łukasz Kołodyński Kamil Paweł Sobczak Kasperski Tomasz Rojek Jarosław Konrad Miduch Henryk Turbodynomen Słabczyński Tomasz Samoń Piotr Magnuszewski Krzysztof Sobczak Jacek Kuna Niećko Tomasz +2 |
|||
04-29-2011, 02:43 PM
|
|||
|
|||
To jeszcze ja się dopiszę. Trzeba jeszcze telefonicznie potwierdzić, czy wystarczy tutaj?
Dariusz Schulz Marcin Kot Ireneusz Stępień Tomasz Pałka Marcin Cękalski Artur Kowalski Bogusław Łacek Sławomir Staroń Andrzej Krzyszycha Dutkiewicz Kazimierz Marcin Kasprzak Przemysław Łubkowski Tomasz Ungert Lis Łukasz Kołodyński Kamil Paweł Sobczak Kasperski Tomasz Rojek Jarosław Konrad Miduch Henryk Turbodynomen Słabczyński Tomasz Samoń Piotr Magnuszewski Krzysztof Sobczak Jacek Kuna Niećko Tomasz + Dominik Krasucki |
|||
04-29-2011, 02:57 PM
|
|||
|
|||
(04-29-2011 02:43 PM)Dominik napisał(a): To jeszcze ja się dopiszę. Trzeba jeszcze telefonicznie potwierdzić, czy wystarczy tutaj? Tomasz Michalak |
|||
04-29-2011, 06:03 PM
|
|||
|
|||
To i ja się piszę.
|
|||
04-29-2011, 06:13 PM
|
|||
|
|||
odpiszesz sobie VAT?
Dariusz Schulz Marcin Kot Ireneusz Stępień Tomasz Pałka Marcin Cękalski Artur Kowalski Bogusław Łacek Sławomir Staroń Andrzej Krzyszycha Dutkiewicz Kazimierz Marcin Kasprzak Przemysław Łubkowski Tomasz Ungert Lis Łukasz Kołodyński Kamil Paweł Sobczak Kasperski Tomasz Rojek Jarosław Konrad Miduch Henryk Turbodynomen Słabczyński Tomasz Samoń Piotr Magnuszewski Krzysztof Sobczak Jacek Kuna Niećko Tomasz Dominik Krasucki Piotr Bałamut +2 Wystarczy tutaj Dominik |
|||
04-29-2011, 06:23 PM
|
|||
|
|||
Pójdzie w koszta he he.
|
|||
04-29-2011, 06:44 PM
|
|||
|
|||
Proszę zapisać i mnie.
Waldemar Lipian |
|||
04-29-2011, 07:10 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-29-2011 07:10 PM przez Malak.)
|
|||
|
|||
Wow już mnie z listy wyrzucili
![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: